Forever Ginko Plus - čuvar našeg mozga - Club Zdravlja

Forever Ginko Plus – čuvar našeg mozga

Forever Ginko Plus je još jedan izuzetan proizvod. I druge tvrtke u svom asortimanu nude Ginkgo bilobu, ali samo se kod nas može naći Ginkgo Plus. Vrlo je važno napomenuti da tableta Forever Ginkga Plus osim ginka sadrži još tri ljekovite biljke (reishi gljivu, kinesku sisandru i biljku fo-ti).

Ovaj je lijek proizveo poznati kineski  stručnjak za ljekovite biljke dr. Albert Y. Leung. Kineski stručnjaci najbolji su majstori u pripremi mjesavina ljekovitih biljaka. Prilikom pripremanja tih mješavina veliku pozornost posvećuju kombinaciji biljaka jer aktivne tvari iz ljekovitih biljaka međusobno djeluju sinergijski, tj. uzajamno pojačavaju svoje djelovanje.

 

Sastav:

GINKGO BILOBA: Najstarija je biljka na planetu Zemlji. Ona je nastanjivala zemaljske prostore prije više od 200 milijuna godina. Ginkgo biloba je izuzetno otporna na sve vrste zagađenja, viruse, mikroklimatske poremećaje, pa čak i različite vrste zračenja.

Moderna medicinska znanost priznaje svestrana svojstva ginka, kako u očuvanju zdravlja, tako i u liječenju mnogih poremećaja. Na osnovi podataka, iz zaista impozantne literature objavljene o eksperimentalnim kliničkim istraživanjima vezanim za Ginko bilobu, u najkraćem može se zaključiti da potiče moždane aktivnosti.

REIS I GLJIVA: Posebice je omiljeni specijalitet na Dalekom istoku. Najnovija istraživanja pokazala su zaustavljanje rasta zloćudnih tumora kod životinja. Dokazano je njeno snažno antihistaminsko djelovanje, zatim snižava razinu kolesterola i sprječava stvaranje ugrušaka krvi.

KINESKA SISANDRA: Biljka je koju Kineskinje jako cijene i koriste se njome za povećanje libida te kao tonik za pomlađivanje, a muškarci za potenciju. Ova biljka pojačava fizičku izdržljivost i umanjuje osjećaj umora. Pojedini znanstvenici pripisuju joj i antidepresivno svojstvo.

FO-TI: Kinezi joj pripisuju tajnu dugog života i kažu za nju da je to biljka koja pomlađuje. Pojačava gustoću i rast kose i sprječava da ona posijedi. Prema kineskim znanstvenicima ona sprječava pojavu tumora, pojavu ugrušaka u krvi i jača srce.

Primjena

Forever Ginko Plus smanjuje grčenje krvnih žila, djeluje protiv aritmije, sprječava nakupljanje vode, normalizira krvni tlak, smanjuje razinu kolesterola, poboljšava apsorpciju ugljikohidrata, sprječava komplikacije kod dijabetesa, kod ozljeda i povreda mozga, kod krvarenja u mozgu, smetnje u cirkulaciji krvi u mozgu, kod oštećenja sluha, za rast kose, kod zujanja u ušima, kod astme, vrtoglavice, smetnje u vidu, migrena, stanja stresa i panike, depresija, napetosti, tuposti, grčenja i promjena na mišićima, kod gubitka pamćenja, protiv starenja mozga, kod impotencije, kod hemoroida i upala.

 

Forever Ginko Plus

  • smanjuje grčenje krvnih žila
  • normalizira krvni tlak
  • poboljšava cirkulaciju krvi u mozgu
  • za bolje pamćenje
  • protiv starenja mozga

 

Netto količina: 60 tableta 

Uporaba: 1 tableta, 2 puta dnevno

Trgovina

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.