Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/clubzdra/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Višenamjenski tekući deterdžent - Forever Aloe MPD - ForeverZen - Club Zdravlja

Višenamjenski tekući deterdžent – Forever Aloe MPD

Svaki tjedan upotrebljavamo sve više sredstava za čišćenje. Zar ne bi bilo lijepo kupiti samo jedan višenamjenski proizvod za rublje, posuđe, podove, pa čak i za kupaonicu?

Forever Living Products vam predstavlja takav proizvod, tekući deterdžent koji je vrlo ekonomičan za korištenje.

Forever Aloe MPD je višenamjenski, tekući, koncentrirani deterdžent koji je proizveo FLP kao svestran proizvod za čišćenje, idealan za pranje rublja za sve tipove odjeće.

 

Možete ga koristiti kao sredstvo za pranje podova, kupaonica, pločica i tepiha. Efikasan je i u ručnom pranju posuđa. Ovaj koncentrirani, ekološki deterdžent izvrstan je za uklanjanje nečistoća, odstranjivanje masnoća i mrlja bez grebanja i tragova na bilo kakvoj površini.

Svojim višenamjenskim djelovanjem množe zamijeniti mnoge slične proizvode na tržištu, ali uz veliku uštedu za korisnika.

Forever Aloe MPD ne sadrži fosfor, što ga čini sigurnim za sredinu u kojoj živimo. Za razliku od mnogih drugih deterdženata, njegove anionski i neionske sastavnice formule su biorazgradive, čime se smanjuje onečišćenje okoliša i vode, što nije slučaj s drugim deterdžentima.

Naša nezaobilazna formula sadrži blagu Aloe Veru koja omekšava i njeguje vaše ruke i odjeću.

Ovo revolucionarno, višenamjensko sredstvo za čišćenje dostupno je samo u Forever Living Products.

Načini upotrebe su lagani. Za uobičajenu količinu pranja rublja, upotrebljava se 154ml sredstva.  Za uklanjanje tvrdokornih mrlja, mala količina sredstva utrlja se direktno u mrlju i potopi se u vodu prije pranja. Prije korištenja, testirajte proizvod na unutarnjoj strani šava zbog mogućnosti promjene boje tkanine.

Višenamjenska upotreba i doziranje:

  • Razrijediti 30ml u 3,78l vode za čišćenje uređaja u domaćinstvu, podova, kupaonica, pločica, sagova, te za vanjsko i unutarnje pranje automobila.
  • U domaćinstvu upotrijebite nekoliko kapi koje stavite na spužvu ili kuhinjsku krpu, pa ćete tako očistiti posuđe, ukloniti mrlje s tepiha i još mnogo toga.

Ne preporučuje se za upotrebu u perilicama za suđe.

Trgovina

Forever Aloe MPD možete naručiti na ovom linku.

CIJENA: 254,89 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.