Aloe Vera Gel – za prevenciju i održavanje vašeg zdravlja - ForeverZen - Club Zdravlja

Aloe Vera Gel – za prevenciju i održavanje vašeg zdravlja

Aloe Vera se obično opisuje kao čudesna biljka zbog svojih brojnih ljekovitih djelovanja i nutritivnih svojstava, a uz Forever Aloe Vera Gel dobivate najbolje od biljke Aloe Vera pretočeno u boci spremno za vas. Sadrži 99,7% čistog unutarnjeg lista Aloe Vera gela bez dodatnih konzervansa, tako da pijete potpuno organski gel. Također je bez glutena i siguran je za vegetarijance.

Kada pijete naš Aloe Vera gel, uživat ćete u zdravim dobrobitima biljke Aloe Vera, kao što su prirodna sposobnosti čišćenja i povećanja sposobnosti probavnog trakta da apsorbira vitamine i hranjive tvari iz hrane koju jedete.

Aloe Vera Gel je pun vitamina kao što su B, C, E, K i folna kiselina, minerali kao što su selen, natrijev kalcij, bakar, cink, krom i magnezij; esencijalne aminokiseline, kao i korisni antioksidansi za probavni sustav.

Ona također pomaže u liječenju mnogih probavnih poremećaja kao što su probavne smetnje, zatvor i žgaravica.

Aloe Vera gel savršeno ispire toksine i slobodne radikale iz vašeg tijela. Imunološki sustav je također ojačan i potaknut redovitom konzumacijom aloe vera gela. Također pomaže u poboljšanju razine šećera u krvi tijekom posta kod dijabetičara, kao i za smanjenje krvnog tlaka i razine kolesterola u krvi.

Dnevni unos ( 2 x 0.5 dcl ) Aloe Vera gela također pomaže u održavanju ispravne hormonske ravnoteže u tijelu. Mnoge bolesti su zapravo uzrokovane hormonskom neravnotežom u tijelu, pa je bitno da se svi hormoni drže u odgovarajučoj razini u svakom trenutku da bi naš organizam mogo nesmetano funkcionirati.

Ostala svojstva Aloe Vera Gela;

Aloe Vera je prirodno vrlo alkalna, gdje u mikroskopskom sustavu raste što više klica pa će redovito pijenje aloe vera gela održati vaše tijelo u nepovoljnom okolišu za klice i organizme koji uzrokuju bolesti.

Biljka Aloe Vera ima mnogo vode tako da kao vrlo dobar detoksikator jetre, poboljšavajući funkcije jetre

Aloe Vera gel je posebno koristan kod bolova u tijelu zbog analgetskog djelovanja. Redovito pijenje Aloe Vera gela donijet će olakšanje kod neuromuskularnih bolova.

Aloe Vera djeluje antibakterijski pa će te svakodnevnom konzumacijom Aloe Vera Gela spriječiti rast i proliferaciju bakterija koje uzrokuju infekcije kože i lica. Konačno, možete ispirati grlo s Aloe Vera gelom za liječenje upala zuba i desni poput gingivitisa i također smanjiti nakupljanje plaka u sloju zubne cakline.

 

 

 

 

OPIS PROIZVODA

Aloe Vera Gel je osnovni proizvod FLP-a, koji u izvornom stanju nudi sok čudesne Aloe Barbadensis Miller. Aloe Vera Gel već stoljećima pomaže očuvanju zdravlja, prevenciji zdravstvenih teškoća i njihovom ublažavanju.

Forever Living Aloe Vera Gel ( 99,7% aloe vere u sastavu ) dobiven je cijeđenjem iz srži lista biljke. Zahvaljujući novim tehnologijama i prirodnoj stabilizaciji, koja je patentirana i zaštićena od Foreverliving-a (FLP), ima dvogodišnji rok trajanja.

Tehnologija stabiliziranja je rezultat 12-godišnjih znanstvenih i labaratoriskih ispitivanja i istraživanja, a cilj je bio sačuvati sve biokemiske hranjive sastojke biljke koji se inače nalaze u njoj dok je svježa tako da bi došla do potrošača potpuno ili minimalno izmjenjena.

Konkretno u pakiranju od 1 litre Forever Living Aloe Vera gela naliazi se doslovno 1 litra iscjeđenog soka Aloe.

 

Sastav Aloe Vera Gel-a:

 • 99,7% čistog aloe vera gel iz unutarnjeg djela lista
 • Bez dodanih konzervansa
 • Podržava zdravu probavu
 • Podupire zdrav imunološki sustav
 • Podržava apsorpciju hranjivih tvari
 • Pomaže u održavanju prirodnih razina energije

NOVI ALOE VERA GEL!

Zamislite rezanje aloe listova i konzumiranje gela direktno iz biljke. Aloe Vera iz Forevera je najbliže stvarnoj stvari koju možete dobiti!

Acemannan je jedan od ključnih markera koje koristi IASC kako bi naznačio kvalitetu Aloe Vere i Forever Aloe Vera Gel sadrži gotovo dvostruko veće količine od količine potrebne za certifikaciju!

Forever osigurava da možete uživati u svježem okusu nerazrijeđenog Aloe Vera gela sa svim moćnim svojstvima aloe baš kao što je to priroda namijenila.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se u sterilinom okruženju, bez dodataka konzervansa. Pripremljen je iz unutarnjeg lista biljke. Pakira se u Tetra Pak sa šest reciklažnh slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

NOVO PAKIRANJE

JAMSTVO KVALITETE

 • KOSHER certifikat kvalitete,
 • ISLAM certifikat dozvoljava primjenu FLP-ovih proizvoda u islamskim zemljama,
 • The International Aloe Testing Council (IASC), čiji znak nose samo najkvalitetniji proizvod na svijetu i garantira da je u njemu najkvalitetnija aloe na svijetu, te da se sastav i kvaliteta svakodnevno kontroliraju.
 • The Food and Drug Administration (FDA) dozvolio je korištenje proizvoda u medicini (američki FDA jedan od najstrožih instituta za kontrolu namirnica i lijekova u svijetu).
 • BUAV certivikat koji znači da se prilikom razvoja i testiranja nisu obavljali pokusi na životinjama.

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.