Sonya Refreshing gel cleanser - Club Zdravlja

Sonya Refreshing gel cleanser

Svaka koža treba temeljito čišćenje

  • Nježna pjena za kombiniranu kožu
  • Aloja umiruje iziritiranu kožu bez da ju oštećuje

 

Vrati se tradicionalnim sastojcima za čišćenje kože! Naš najnoviji osvježavajući gel nema uporište u sapunu, već koristi novi sustav za dobivanja gela koji uklanjanja nečistoću bez da oštećuje kožu zahvaljujući stabiliziranom Aloe Vera gelu i snažnim biljnim sastojcima.

Od trenutka kada gel za hlađenje dotakne vašu kožu primijetit ćete njegovo blago i umirujuće djelovanje. Naš aloe gel, obogaćen sastojcima sakupljenim diljem svijeta, pruža najnoviji i najbolji način za čišćenje lica ujutro i navečer, a rutinu čišćenja kože podiže na posve novu razinu.

Aloe gel za čišćenje obogaćen je aminokiselinama jabuke i hidroksiacetofenonima zbog čega je savršen za kombiniranu kožu. Ekstrakt bagrema iz tropskih džungli Azije pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože, prljavštine i šminke. Vaša će koža biti čista, ali i mekana što je većini žena vrlo važno.

Osvježavajući gel za čišćenje sadrži i sredstva za hidratizaciju kože kao što je hladno prešano ulje baobabe s masnim kiselinama. Ulje baobabe dobiva se od drveća koje se nalazi u Senegalu. Ovo stablo, poznato i kao “stablo života”, poznato je po svojoj dugovječnosti jer mu je prosjek života više od 500 godina. Upravo se zbog svoje snage i dugovječnost ekstrakt ovoga drveta našao među zlatnim sastojcima našeg umirujućeg gela za čišćenje lica.

NETO KOLIČINA: 118 ml

 

UPUTE

Nanesite veću količinu proizvoda i mokrim prstima umasirajte u kožu. Temeljito isperite. Za vrhunske rezultate koristite s gel kremom ili gel maskom.

Upozorenje:

Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju iritacije očiju temeljito isperite vodom. Ako iritacija potraje, prestanite koristiti proizvod i posavjetujte se s liječnikom.

Trgovina

Sonya Refreshing gel cleanser naručite na ovom linku.

CIJENA: 200.13 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!

[elementor-template id=”6519″]