Sonya Refreshing gel cleanser - ForeverZen - Club Zdravlja

Sonya Refreshing gel cleanser

Svaka koža treba temeljito čišćenje

  • Nježna pjena za kombiniranu kožu
  • Aloja umiruje iziritiranu kožu bez da ju oštećuje

 

Vrati se tradicionalnim sastojcima za čišćenje kože! Naš najnoviji osvježavajući gel nema uporište u sapunu, već koristi novi sustav za dobivanja gela koji uklanjanja nečistoću bez da oštećuje kožu zahvaljujući stabiliziranom Aloe Vera gelu i snažnim biljnim sastojcima.

Od trenutka kada gel za hlađenje dotakne vašu kožu primijetit ćete njegovo blago i umirujuće djelovanje. Naš aloe gel, obogaćen sastojcima sakupljenim diljem svijeta, pruža najnoviji i najbolji način za čišćenje lica ujutro i navečer, a rutinu čišćenja kože podiže na posve novu razinu.

Aloe gel za čišćenje obogaćen je aminokiselinama jabuke i hidroksiacetofenonima zbog čega je savršen za kombiniranu kožu. Ekstrakt bagrema iz tropskih džungli Azije pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože, prljavštine i šminke. Vaša će koža biti čista, ali i mekana što je većini žena vrlo važno.

Osvježavajući gel za čišćenje sadrži i sredstva za hidratizaciju kože kao što je hladno prešano ulje baobabe s masnim kiselinama. Ulje baobabe dobiva se od drveća koje se nalazi u Senegalu. Ovo stablo, poznato i kao “stablo života”, poznato je po svojoj dugovječnosti jer mu je prosjek života više od 500 godina. Upravo se zbog svoje snage i dugovječnost ekstrakt ovoga drveta našao među zlatnim sastojcima našeg umirujućeg gela za čišćenje lica.

NETO KOLIČINA: 118 ml

 

UPUTE

Nanesite veću količinu proizvoda i mokrim prstima umasirajte u kožu. Temeljito isperite. Za vrhunske rezultate koristite s gel kremom ili gel maskom.

Upozorenje:

Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju iritacije očiju temeljito isperite vodom. Ako iritacija potraje, prestanite koristiti proizvod i posavjetujte se s liječnikom.

Trgovina

Sonya Refreshing gel cleanser naručite na ovom linku.

CIJENA: 206,09 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.