Sonya Soothing gel moisturizer - ForeverZen - Club Zdravlja

Sonya Soothing gel moisturizer

Kolagen za lijepu i zdravu kožu koja blista!

Sadrži preko 10 vrsta ulja i ekstrakata raznovrsnog bilja. Koži pruža prijeko potrebnu hidrataciju i vraća joj elastičnost Nikad prije niste koristili išta slično.

Ova umirujuća krema izgleda poput gela, a njezina se gelasta tekstura potpuno upije u kožu ostavljajući ju vlažnom i mekom na dodir. Svojim aktivnim sadtojcima i mnogobrojnim biljem pruža koži mladenački izgled i prirodni sjaj.

Umirujuća gel krema raspršuje se pomoću hidrauličnog raspršivača koji ne mijenja teksturu gela niti ostavlja tragove.

Raznovrsna ulja i ekstrakti bilja poput:

  • ekstrakta jabuke,
  • ekstrakt rajčice,
  • ekstrakt smokve,
  • ekstrakt duda,
  • ekstrakt ginkgo bilobe,
  • esteri jojobe i
  • maslinovog ulja

vlaže kožu i vraćaju joj elastičnost.

Beta-glukan dobiven iz gljiva dodan je ovoj jedinstvenoj formuli da bi pomogao kod umirivanja kože i ujednačavanja tena. Naša gel krema sadrži i sastojke protiv starenja kože poput linolne kiseline i hidroliziranog kolagena koje smo dodatno usavršili da bi se upili u kožu tamo gdje je najpotrebnije.

Fitinska kiselina je vrhunski saveznik kombinirane kože jer ujednačava ten, stoga će naša gel krema ubrzo postati dio vaše svakodnevne rutine. Na samom kraju ovoj smo izvrsnoj formuli dodali ulje narančine kore, narančasto ulje mandarine (ili mandarinsko narančasto ulje), biljke rimskog kameleona, ulje zdravca i bergamota koji osiguravaju koži zdrav i blistav izgled.

PAKIRNJE: 59 ml

UPORABA

Umjerenu količinu proizvoda nježno umasirati u kožu.

Upozorenje:

Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju iritacije očiju temeljito isperite vodom. Ako iritacija i dalje postoji, prekinite s uporabom i posavjetujte se s liječnikom.

Trgovina

Sonya Soothing gel moisturizer naručite na ovom linku.

CIJENA: 225,83 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.