Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/clubzdra/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Pravila privatnosti i poslovanja - ForeverZen - Club Zdravlja

Pravila privatnosti i poslovanja

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

 

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Svi podaci poslani putem kontakt forme na stranici neće biti poslani trećim stranama niti dijeljeni sa njima u bilo kojem obliku. Vaša privatnost nam je važna. Ovo vrijedi i za korisničke podatke članova stranice koji na njoj imaju otvoren račun u ulozi kupca, korisnika, autora ili administratora.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.


Analitika i dijeljenje podataka

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.


 

Web Shop – Trgovina i on-line naručivanje

 

Prilikom on-line kupnje i naručivanja željenih proizvoda treba naglasiti da www.clubzdravlja.com ne koristi vlastiti web shop, ne skuplja ili obrađuje podatke o kupcu ili naručenim proizvodima. Za on-line naručivanje se koristi službena web trgovina kompanije Forever Living Products Hrvatska. Stranica Club Zdravlja je vlasništvo nezavisnih poslovnih partnera kompanije Forever Living Products i omogućuje vam kupnju navedenih proizvoda sa značajnim popustom. Kompanija Forever Living Products Hrvatska je veleprodaja i nije moguće naručivanje samo jednog proizvoda putem službene web trgovine. Opće uvjete kupnje i pred ugovorne obavjesti možete pročitati na linku : https://www.foreverliving.hr/uvjeti-kupnje/ Za dodatne informacije ili pojašnjenje možete nas kontaktirati kako je navedeno na stranici kontakt.

Da bi ste ostvarili dodatne pogodnosti i popuste, potrebno je preko linkova naše stranice, izvršiti registraciju u službenoj web trgovini kompanije Forever Living Products Hrvatska. Nakon ispunjavanja registracije, kao NOVI KUPAC cijena će vam kod plaćanja biti umanjena za 15%. Registraciju je potrebno ispuniti jednom, ali popust na proizvode vam ostaje trajno.

GOST ili ne registrirani korisnik plaća punu cijenu i ne ostvaruje nikakav popust.

Pojedinačno naručivanje proizvoda

Pojedinačno naručivanje moguće je napraviti putem linkova koji su zadani ispod opisa proizvoda. Ako želite kupiti više od jednog porizvoda kontaktirajte nas da vam pošaljemo link za naruđbu.


 

Web Shop – Međunarodne narudžbe

Ako ne živite na području Republike Hrvatske, možete ostaviti popust i kupiti proizvode putem međunarodne web trgovine na stranici. U slučaju da zemlja u kojoj živite nije navedena, kontaktirajte nas putem e-maila, pa ćemo vam poslati link sa kojim se može ostvariti popust, ako u toj zemlji Forever Living Products ima svoju podružnicu.

Važno : Ako želite aplicirati za FBO status tj za ostvarenje 35% popusta na proizvode, obavezno nas kontaktirajte prije popunjavanja bilo kakvih formulara i registracija! Obzirom da svaka zemlja ima neke svoje lokalne specifičnosti, poželjno je prije apliciranja točno provjeriti uvjete i načine funkcioniranja ureda u pojedinoj zemlji. Kao dugogodišnjim poslovnim partnerima kompanije, lakše nam je i jednostavnije doći do ovih informacija nego vama.

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Komentiranje je zatvoreno.