Forever A-Beta-CarE - snažan antioksidans za vrhunsko zdravlje - Club Zdravlja

Forever A-Beta-CarE – snažan antioksidans za vrhunsko zdravlje

Forever A-Beta-CarEje snažan antioksidans koji sadrži vitamine A i Ete mineral selen. Antioksidansi su vrlo važni u borbi protiv slobodnih radikala. Slobodni radikali su kemijske čestice koje se u našem tijelu pojačano stvaraju uslijed napetosti, zagađenosti zraka, sunčevog zračenja, stresa i drugih štetnih utjecaja okoliša. Forever A-Beta-CarE pomaže u prevenciji preranoga oštećenja stanica.

Vitamin A

Vitamin A vrlo je važan za vid, rast kostiju, zdravlje i diobu stanica. Pomaže u održavanju površinskih struktura očiju i dišnih puteva, mokraćnih te crijevnih kanala. Posebno osmišljen dodatak prehrani Forever A-Beta-CarE opskrbljuje organizam vitaminom A u obliku beta-karotena. I beta-karoten je poznati antioksidans, stoga je savršen dodatak vitaminu E i selenu. Tijekom probave tijelo beta-karoten u tankome crijevu pretvara u vitamin A. Upravo nas tako naš organizam sam štiti od predoziranja tim vitaminom (vitamin A u velikim količinama može biti otrovan).

Vitamin E

Vitamin E savršen je dodatak za zdravu kožu jer je topljiv u mastima. Osim što brine o izgledu vaše kože, vitamin E štiti esencijalne masne kiseline i vitamin A od oksidacije u tjelesnim stanicama te sprječava degeneraciju tjelesnih tkiva.

Selen

Mineral selen je vrlo snažan antioksidans, posebice kad djeluje zajedno s vitaminom E i beta-karotenom. Djelotvoran je u očuvanju zdrave kože, kose i vida. Selen je vrlo bitan za zdravlje muškaraca.

 

Forever A-Beta-CarE

  • snažan antioksidans
  • pomaže kod kožnih bolesti
  • podupire očuvanje krvožilnog sustava

 

Pakiranje: 100 gel kapsula

Način uporabe: 1 kapsula, 2 puta na dan

Trgovina