Forever B12 Plus - savršen spoj vitamina B12 i folne kiseline - Club Zdravlja

Forever B12 Plus – savršen spoj vitamina B12 i folne kiseline

Forever B12 Plus je spoj vitamina B12 i folne kiseline koji zajedno blagotvorno djeluju na proizvodnju crvenih krvnih zrnaca, procese sinteze bjelančevina i ugljikohidrata te metabolizam masnih stanica. Isto tako poboljšavaju diobu stanica, sintezu DNK i pravilan rad živčanog sustava. Kombinacija vitamina B12 i folne kiseline vrlo uspješno snižava razinu homocisteina u tijelu. Forever B12 neizostavnan je dodatak prehrani koji poboljšava obavljanje svih tjelesnih funkcija u organizmu.

Forever B12 Plus brine o razvoju vašeg djeteta od prvog dana začeća

Briga za dijete počinje u majčinom trbuhu. Trudnice i žene koje planiraju trudnoću trebale bi svakodnevno uzimati Forever B12 Plus jer je folna kiselina nužna za razvoj fetusa u prvom tromesječju trudnoće, a i pomaže ženama koje žele zatrudnijeti. Prijeko potrebna folna kiselina smanjuje rizik od spontanog pobačaja te od oštećenja neuralne cijevi kod beba, ali i urođenih poremećaja kao što je spina bifida. Zaštitite svoju bebu i osigurajte joj dovoljno folne kiseline za zdrav razvoj s ovom jedinstvenom formulom!

Forever B12 Plus pomaže u prevenciji anemije, srčanih bolesti i srčanog udara. Potiče apsorpciju hranjivih tvari, a pokazao se učinkovitim i kod problema sa spavanjem. Ovaj dodatak prehrani vrlo je siguran za kozumiranje budući da se oba sastojka dobro podnose čak i uvećim količinama. Forever B12 Plus nužan je vegeterijanskoj ili veganskoj prehrani jer se vitamin B12 najčešće priskrbljuje iz životinjskih izvora.

Uživajte u blagodatima vitamina B12 i folne kiseline u formuli ekskluzivno pripremljenoj samo za vas!

Forever B12 Plus

  • savršen spoj vitamina B12 i folne kiseline
  • pomaže pri snižavanju razine homocisteina
  • pomaže u prevenciji anemije, srčanih bolesti i srčanih udara
  • idealan za trudnice i žene koje planiraju trudnoću
  • potiče pravilan rad živčanog sustava

 

Sastojci:

  • vitamin B12 500 mcg
  • folna kiselina 400 mcg
  • dekstroza, dikalcijev fosfat, hidroksipropil, mikrokristalinizirana celuloza, stearinska kiselina, silikon, magnezijev stearat

 

Pakiranje: 60 tableta

Način uporabe: 1 tableta, 2 puta na dan (po mogućnosti nakon obroka)

 

Trgovina

Forever B12 Plus na ovom linku.

CIJENA: 157.29 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!