Forever B12 Plus - savršen spoj vitamina B12 i folne kiseline - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever B12 Plus – savršen spoj vitamina B12 i folne kiseline

Forever B12 Plus je spoj vitamina B12 i folne kiseline koji zajedno blagotvorno djeluju na proizvodnju crvenih krvnih zrnaca, procese sinteze bjelančevina i ugljikohidrata te metabolizam masnih stanica. Isto tako poboljšavaju diobu stanica, sintezu DNK i pravilan rad živčanog sustava. Kombinacija vitamina B12 i folne kiseline vrlo uspješno snižava razinu homocisteina u tijelu. Forever B12 neizostavnan je dodatak prehrani koji poboljšava obavljanje svih tjelesnih funkcija u organizmu.

Forever B12 Plus brine o razvoju vašeg djeteta od prvog dana začeća

Briga za dijete počinje u majčinom trbuhu. Trudnice i žene koje planiraju trudnoću trebale bi svakodnevno uzimati Forever B12 Plus jer je folna kiselina nužna za razvoj fetusa u prvom tromesječju trudnoće, a i pomaže ženama koje žele zatrudnijeti. Prijeko potrebna folna kiselina smanjuje rizik od spontanog pobačaja te od oštećenja neuralne cijevi kod beba, ali i urođenih poremećaja kao što je spina bifida. Zaštitite svoju bebu i osigurajte joj dovoljno folne kiseline za zdrav razvoj s ovom jedinstvenom formulom!

Forever B12 Plus pomaže u prevenciji anemije, srčanih bolesti i srčanog udara. Potiče apsorpciju hranjivih tvari, a pokazao se učinkovitim i kod problema sa spavanjem. Ovaj dodatak prehrani vrlo je siguran za kozumiranje budući da se oba sastojka dobro podnose čak i uvećim količinama. Forever B12 Plus nužan je vegeterijanskoj ili veganskoj prehrani jer se vitamin B12 najčešće priskrbljuje iz životinjskih izvora.

Uživajte u blagodatima vitamina B12 i folne kiseline u formuli ekskluzivno pripremljenoj samo za vas!

Forever B12 Plus

  • savršen spoj vitamina B12 i folne kiseline
  • pomaže pri snižavanju razine homocisteina
  • pomaže u prevenciji anemije, srčanih bolesti i srčanih udara
  • idealan za trudnice i žene koje planiraju trudnoću
  • potiče pravilan rad živčanog sustava

 

Sastojci:

  • vitamin B12 500 mcg
  • folna kiselina 400 mcg
  • dekstroza, dikalcijev fosfat, hidroksipropil, mikrokristalinizirana celuloza, stearinska kiselina, silikon, magnezijev stearat

 

Pakiranje: 60 tableta

Način uporabe: 1 tableta, 2 puta na dan (po mogućnosti nakon obroka)

 

Trgovina

Forever B12 Plus na ovom linku.

CIJENA: 157.29 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.