Forever ESM Complex – vratite mladosti vašim zglobovima - Club Zdravlja

Forever ESM Complex – vratite mladosti vašim zglobovima

Forever ESM Complex prirodna je mješavina sastojaka koja vašim zglobovima, hrskavicama i mišićima vraća mladenačku snagu i pokretljivost. Forever ESM Complex ima izuzetnu moć obnavljanja, a rezultate ćete primijetiti već nakon  7 -10 dana. Uz Forever ESM Complex ponovno ćete se kretati  bez bolova i nelagode.

 

Pet puta jači od svega što ste do sada probali

Odavno je poznato da glukozamin i hondroitin pomažu zglobovima i mišićima, no Forever Living je za vas stvorio nešto više. Uz glukozamin i hondotin ESM sadrži i membranu ljuske jajeta, hijaluronsku kiselinu, kolagen te kurkumu. Baš zbog svojih sastojaka Forever ESM Comlex, najbolje iz nauke i prirode, djeluje brzo i učinkovito. Zapravo, potvrđeno je da je takva kombinacija sastojaka skoro 5 puta djelotvornija od glukozamina i hondroitina pojedinačno!

Opna ljuske jajeta, nazvana NEM®, prirodni je sastojak dobiven iz hrane koji isporučuje hondroitin, hijaluronsku kiselinu, kolagen i glukozaminoglikene. Ovaj istražen, vrhunski sastojak poboljšava stanje i fleksibilnost zglobova, čini hrskavicu zdravom, smanjuje bol u zglobovima i ubrzava oporavak nakon vežbanja.

Kurkumin iz kurkume, i to ne u bilo kakvom obliku, već u obliku BioCurc koji koristi novu tehnologiju emulzifikacije. Kurkuma je tisućama godina poznata kao biljka koja liječi zglobove i poboljšava opće stanje organizma. Proces emulzifikacije omogućava čak 200% veću bioraspoloživost – omogućujući tijelu maksimalnu apsorpciju kako bi ovaj vrhunski sastojak što prije obnovio vaše zglobove i mišiće, a vas vratio u pokret.

Vratite svoju pokretljivost, živite svoj život kao u mladosti: bez granica i bolova!

Forever ESM Complex

  • obnavlja i štiti vaše zglobove, mišiće i hrskavice
  • rezultati vidljivi već nakon 7-10 dana od početka korištenja
  • najbolje iz nauke i prirode u vrhunskom proizvodu
  • sadrži glukozamin, hondotin, membranu ljuske jajeta, hijaluronsku kiselinu, kolagen te kurkumu

Trgovina