Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/clubzdra/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Forever ESM Complex – vratite mladosti vašim zglobovima - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever ESM Complex – vratite mladosti vašim zglobovima

Forever ESM Complex prirodna je mješavina sastojaka koja vašim zglobovima, hrskavicama i mišićima vraća mladenačku snagu i pokretljivost. Forever ESM Complex ima izuzetnu moć obnavljanja, a rezultate ćete primijetiti već nakon  7 -10 dana. Uz Forever ESM Complex ponovno ćete se kretati  bez bolova i nelagode.

 

Pet puta jači od svega što ste do sada probali

Odavno je poznato da glukozamin i hondroitin pomažu zglobovima i mišićima, no Forever Living je za vas stvorio nešto više. Uz glukozamin i hondotin ESM sadrži i membranu ljuske jajeta, hijaluronsku kiselinu, kolagen te kurkumu. Baš zbog svojih sastojaka Forever ESM Comlex, najbolje iz nauke i prirode, djeluje brzo i učinkovito. Zapravo, potvrđeno je da je takva kombinacija sastojaka skoro 5 puta djelotvornija od glukozamina i hondroitina pojedinačno!

Opna ljuske jajeta, nazvana NEM®, prirodni je sastojak dobiven iz hrane koji isporučuje hondroitin, hijaluronsku kiselinu, kolagen i glukozaminoglikene. Ovaj istražen, vrhunski sastojak poboljšava stanje i fleksibilnost zglobova, čini hrskavicu zdravom, smanjuje bol u zglobovima i ubrzava oporavak nakon vežbanja.

Kurkumin iz kurkume, i to ne u bilo kakvom obliku, već u obliku BioCurc koji koristi novu tehnologiju emulzifikacije. Kurkuma je tisućama godina poznata kao biljka koja liječi zglobove i poboljšava opće stanje organizma. Proces emulzifikacije omogućava čak 200% veću bioraspoloživost – omogućujući tijelu maksimalnu apsorpciju kako bi ovaj vrhunski sastojak što prije obnovio vaše zglobove i mišiće, a vas vratio u pokret.

Forever ESM Complex

  • obnavlja i štiti vaše zglobove, mišiće i hrskavice
  • rezultati vidljivi već nakon 7-10 dana od početka korištenja
  • najbolje iz nauke i prirode u vrhunskom proizvodu
  • sadrži glukozamin, hondotin, membranu ljuske jajeta, hijaluronsku kiselinu, kolagen te kurkumu

 

Vratite svoju pokretljivost, živite svoj život kao u mladosti: bez granica i bolova!

Trgovina

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.