Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/clubzdra/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Forever Nature Min - minerali iz morskih dubina - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever Nature Min – minerali iz morskih dubina

Forever Nature Min osigurava neophodne makro (kalcij, fosfor i magnezij) i mikro (selen i krom) elemente i uspješno otklanja posljedice njihovog manjka.

Imate li ponekad osjećaj da vašem tijelu nešto nedostaje, ali ne znate što? Osjećate li se umorno, iscrpljeno i bezvoljno, a pretrage kod liječnika pokazuju da je s vama sve u redu i da nemate razloga za brigu? Razlog tomu često je nedostatak minerala. Budući da minerale naše tijelo ne proizvodi, moramo ih unositi hranom ili dodatcima prehrani.
Ovaj izuzetan dodatak prehrani sadrži mikro i makro minerale koje ljudski organizam vrlo lako apsorbira. Minerali se vade s dna mora iz sedimenta Montmorilonit koji je nastao taloženjem morskih biljaka i životinja.

Minerali u tijelu

Minerali u ljudskom tijelu vrše tri vrlo važnje funkcije:

  1. sastavni su dio kosti i zuba (kalcij, fosfor, magnezij)
  2. pomažu kontrolirati sastav tjelesnih tekućina u stanicama (topljive soli)
  3. brinu o prikupljanju i potrošnji energije (željezo, hemoglobin)

Forever Nature-Min napredna je multimineralna formula koja sadrži sve minerale neophodne za naše zdravlje: kalcij, željezo, fosfor, jod, magnezij, cink, selen, bakar, mangan, molibden i vanadij. Uz ovaj preparat unijet ćete dovoljno mineralate si na taj način osigurati zdrav i ujednačen stil života.

 

Primjena

Forever Nature Min koristite kod  kostobolje i bolova u zglobovima, mišićne slabosti, depresije, osteoporoze, hipotireoze, tijekom trudnoće, nakon poroda, promjene boje i strukture kose, leukopenije i vitiliga, prijeloma kostiju, za razvoj i rast kostiju, glavobolje i malokrvnosti te kod kronove bolesti. Ovaj pripravak savršen je dodatak prehrani  za sve one koji paze na svoje zdravlje i žele si osigurati dnevnu dozu minerala prijeko potrebnih za savršen rad cjelokupnog organizma.

Forever Nature-Mint

  • savršena mješavina minerala u svakoj tableti
  • sadrži mikro i makro minerale
  • regulira tekućinu u stanicama, aktivira gene i hormone
  • za zdrav i uravnotežen stil života

 

Netto sadržaj: 180 tableta
Način uporabe: 6 tableta dnevno

Trgovina

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.