Forever Nature Min - minerali iz morskih dubina - Club Zdravlja

Forever Nature Min – minerali iz morskih dubina

Forever Nature Min osigurava neophodne makro (kalcij, fosfor i magnezij) i mikro (selen i krom) elemente i uspješno otklanja posljedice njihovog manjka.

Imate li ponekad osjećaj da vašem tijelu nešto nedostaje, ali ne znate što? Osjećate li se umorno, iscrpljeno i bezvoljno, a pretrage kod liječnika pokazuju da je s vama sve u redu i da nemate razloga za brigu? Razlog tomu često je nedostatak minerala. Budući da minerale naše tijelo ne proizvodi, moramo ih unositi hranom ili dodatcima prehrani.
Ovaj izuzetan dodatak prehrani sadrži mikro i makro minerale koje ljudski organizam vrlo lako apsorbira. Minerali se vade s dna mora iz sedimenta Montmorilonit koji je nastao taloženjem morskih biljaka i životinja.

Minerali u tijelu

Minerali u ljudskom tijelu vrše tri vrlo važnje funkcije:

  1. sastavni su dio kosti i zuba (kalcij, fosfor, magnezij)
  2. pomažu kontrolirati sastav tjelesnih tekućina u stanicama (topljive soli)
  3. brinu o prikupljanju i potrošnji energije (željezo, hemoglobin)

Forever Nature-Min napredna je multimineralna formula koja sadrži sve minerale neophodne za naše zdravlje: kalcij, željezo, fosfor, jod, magnezij, cink, selen, bakar, mangan, molibden i vanadij. Uz ovaj preparat unijet ćete dovoljno mineralate si na taj način osigurati zdrav i ujednačen stil života.

 

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=S4DIK&webforms_id=25858002″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

 

Primjena

Forever Nature Min koristite kod  kostobolje i bolova u zglobovima, mišićne slabosti, depresije, osteoporoze, hipotireoze, tijekom trudnoće, nakon poroda, promjene boje i strukture kose, leukopenije i vitiliga, prijeloma kostiju, za razvoj i rast kostiju, glavobolje i malokrvnosti te kod kronove bolesti. Ovaj pripravak savršen je dodatak prehrani  za sve one koji paze na svoje zdravlje i žele si osigurati dnevnu dozu minerala prijeko potrebnih za savršen rad cjelokupnog organizma.

Forever Nature-Mint

  • savršena mješavina minerala u svakoj tableti
  • sadrži mikro i makro minerale
  • regulira tekućinu u stanicama, aktivira gene i hormone
  • za zdrav i uravnotežen stil života

Netto sadržaj: 180 tableta
Način uporabe: 6 tableta dnevno

Trgovina

[elementor-template id=”6519″]