Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/clubzdra/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Sonya Illuminating gel - ForeverZen - Club Zdravlja

Sonya Illuminating gel

  • Ujednačava ton i osvježava ukupni izgled kože
  • Smanjuje vidljivost pora

Biti će te oduševljeni nakon što budete koristili našu novu revitalizirajuću formulu koja hidratizira kožu i vraća joj prirodni sjaj. Mlada se koža prirodno sjaji i na sebi nema mrlja. Starenjem se na koži pojavljuju mrlje te koža počne izgledati sivo i beživotno, vratite svojoj koži blistav ten s našim revitalizirajućim gelom koji koži vraća sjaj prirodnim putem.

Peptidi, koji se nalaze u ovom brzo upijajućem gelu, pridonose jednakom izgledu kože cijeloga lica. Korijen sladića i jedinstvena mješavina zelenih i smeđih algi pomažu ujednačiti ton kože i ukloniti mrlje nastale starenjem.

Ova mješavina algi u kombinaciji s liposomima osigurava da gel djeluje tamo gdje je potrebno. Gel također sadrži ekstrakt cvijeta crvene djeteline koji pomaže u smanjenju vidljivosti pora. Ova je formula jedinstvena na tržištu jer sadrži pet pomno odabranih azijskih biljaka:

  • korijen scutallaria baicalensis,
  • korijen glycyrrhiza glabra,
  • korijen morus alba,
  • cvijet artemisia capillaris i
  • voće zizyphus jujuba.

Ove orijentalne biljke poznate su po svojoj sposobnosti izjednačavanja tona kože, vraćanju čvrstoće i prirodnog sjaja. Vaša će koža ponovno biti meka, glatka na dodir, blistava i sjajna. Kontrolirajte masnoću i vratite vlagu kože sa Sonya sustavom za dnevnu njegu kože.

NETO KOLIČINA. 28.3 g

 

UPUTE:

Nakon čišćenja lagano umasirajte manju količinu proizvoda na kožu cijelog lica da biste vratili blistavost. Za optimalne rezultate koristite s:

 

Ujutro temeljito isperite i uživajte u ujednačenom tenu. Koristite najmanje 2-3 puta tjedno za optimalne rezultate.

 

UPOZORENJE:

Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju iritacije temeljito isprati vodom. Ako iritacija ne prestane, prestanite koristiti proizvod i posavjetujte se s liječnikom.

Trgovina

Sonya Illuminating gel naručite na ovom linku.

CIJENA: 195,10 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.