Sonya Illuminating gel - Club Zdravlja

Sonya Illuminating gel

  • Ujednačava ton i osvježava ukupni izgled kože
  • Smanjuje vidljivost pora

Biti će te oduševljeni nakon što budete koristili našu novu revitalizirajuću formulu koja hidratizira kožu i vraća joj prirodni sjaj. Mlada se koža prirodno sjaji i na sebi nema mrlja. Starenjem se na koži pojavljuju mrlje te koža počne izgledati sivo i beživotno, vratite svojoj koži blistav ten s našim revitalizirajućim gelom koji koži vraća sjaj prirodnim putem.

Peptidi, koji se nalaze u ovom brzo upijajućem gelu, pridonose jednakom izgledu kože cijeloga lica. Korijen sladića i jedinstvena mješavina zelenih i smeđih algi pomažu ujednačiti ton kože i ukloniti mrlje nastale starenjem.

Ova mješavina algi u kombinaciji s liposomima osigurava da gel djeluje tamo gdje je potrebno. Gel također sadrži ekstrakt cvijeta crvene djeteline koji pomaže u smanjenju vidljivosti pora. Ova je formula jedinstvena na tržištu jer sadrži pet pomno odabranih azijskih biljaka:

  • korijen scutallaria baicalensis,
  • korijen glycyrrhiza glabra,
  • korijen morus alba,
  • cvijet artemisia capillaris i
  • voće zizyphus jujuba.

Ove orijentalne biljke poznate su po svojoj sposobnosti izjednačavanja tona kože, vraćanju čvrstoće i prirodnog sjaja. Vaša će koža ponovno biti meka, glatka na dodir, blistava i sjajna. Kontrolirajte masnoću i vratite vlagu kože sa Sonya sustavom za dnevnu njegu kože.

NETO KOLIČINA. 28.3 g

 

UPUTE:

Nakon čišćenja lagano umasirajte manju količinu proizvoda na kožu cijelog lica da biste vratili blistavost. Za optimalne rezultate koristite s:

 

Ujutro temeljito isperite i uživajte u ujednačenom tenu. Koristite najmanje 2-3 puta tjedno za optimalne rezultate.

 

UPOZORENJE:

Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju iritacije temeljito isprati vodom. Ako iritacija ne prestane, prestanite koristiti proizvod i posavjetujte se s liječnikom.

Trgovina

Sonya Illuminating gel naručite na ovom linku.

CIJENA: 189.41 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!