Aloe Berry Nectar - Forever Living Products - ForeverZen - Club Zdravlja

Aloe Berry Nectar – Forever Living Products

Aloe Berry Nectar je napitak od Aloe vere vrlo dobrog okusa i sadrži sve hranjive tvari svojstvene Aloe vera gelu, a poboljšan je dodatkom brusnice i jabuke.

Brusnica je bogata C vitaminom, vrlo je korisna za čišćenje mokraćnih puteva. Sok od jabuke sadrži C i A vitamin i kalij. Preporučuje se osobama koje imaju poteškoća s mokrenjem, bolesnima od gripe, kao i za sve fzički slabije osobe.

Preporuča se djeci  kod slabijeg imuniteta i trudnicama. U slučaju bronhijalnih oboljenja Aloe Berry Nectar uveliko ublažava kašalj i pomaže izbacivanje sekreta, snižava temperaturu i povećava energiju, te apetit.

Antioksidativno djelovanje brusnice 20 puta je snažnije od antioksidativnog djelovanja vitamina C i sadrži proantocijanidin, koji štiti urinarni trakt.

Kvercetin, posebni fitonutrijent jabuke, još je jedan snažan antioksidans koji čini Forever Berry Nectar moćnim odabirom.

 

Jabuka i pektin                     Jabuka pektin su topiva dijetalna vlakna koja pomažu u održavanju probavnog zdravlja i mogu smanjiti kolesterol. Pektin također može pomoći u sprečavanju raka debelog crijeva i žučnih kamenaca, regulirati krvni tlak i pomoći u liječenju čira i kolitisa. Sokovi često imaju nizak sadržaj vlakana, dodjući pektin Aloe Berry Nectar se razlikuje od ostalih sokova.                                         Jabuke imaju visoku razinu vitaminima C, B6 i K i kalija, magnezija, mangana i bakra. Fitonutrijenti u jabukama mogu pomoći u reguliranju šećera u krvi, zbog visokog sadržaja flavonoida koji imaju sposobnost usporiti enzime koji pretvaraju složene ugljikohidrate u šećer.

Brusnica

Brusnica sadržavaju visoku razinu vitaminima C, E, K, B5 i B6. Sadrže proanthocyanidin, antioksidans flavonoid koji može pomoći u sprečavanju bolesti srca i raka. Oni također detoxiciraju i podržavaju zdravlje urinarnog trakta. Nova istraživanja pokazuju da brusnice mogu spriječiti bubrežne kamence, pomoći žrtvama moždanog udara da se oporave. Svježe brusnice imaju najvišu prehrambenu vrijednost.

 

 

 

 

O ALOE BERRY NECTARU

Sastav Aloe Berry Nectara je:

 • stabilizirani Aloe Vera gel 90,7%,
 • vitamin C (askorbinska kiselina),
 • limunska kiselina kao regulator kiselosti,
 • prirodni koncentrat soka od jabuke 4%, fruktoza,
 • prirodni koncentrat brusnice 2%.

Upotreba:

 • Kod alergija i astme,
 • Bolesti mokraćnih putova,
 • Anemija i malokrvnosti,
 • Bolesti bubrega i prostate,
 • Ginekoloških bolesti,
 • Epilepsije,
 • Oporavka nakon teških bolesti…

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se u sterilinom okruženju, bez dodataka konzervansa. Pripremljen je iz unutarnjeg lista biljke. Pakira se u Tetra Pak sa šest reciklažnh slojeva koji je izdržljiviji ( u transportu ) od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.