Forever Aloe Peaches - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever Aloe Peaches

Forever Aloe Peaches sadrži 84.5% stabilizirane Aloe ravno iz unutrašnjosti lista biljke, kombinirano je sa sočnim pireom breskve i kalcija, u konačnici dajući neodoljiv napitak slatkog okusa, koji sadrži snagu čiste Aloe Vere.

Odličan za djecu i odrasle, ovaj napitak osvježavajućeg okusa s prirodnim pireom breskve, podarit će vam nezaboravni okus breskve i osigurati da se osjećate zdravo i poletno!

Forever Aloe Peaches ima prirodne sposobnosti za čišćenje organizma koje pomažu u probavnom traktu da apsorbiraju hranjive tvari iz hrane koju jedemo u krvotoku, istovremeno podržavajući rast dobrih bakterija. Jedinstveni polisaharid, acemannan i drugi hranjivi sastojci Aloe Vere pomažu unaprijediti i podupirati imunološki sustav.

Forever Aloe Peaches ukratko:

  • 84,5% čistog aloe vera gela
  •  Nisu dodani konzervansi
  • Podržava zdravu probavu
  • Promovira zdrav imunološki sustav
  • Na sunce sazrele breskve za dodatni okus i prehranu
  • Pomaže održavanju prirodnih razina energije

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se u sterilinom okruženju, bez dodataka konzervansa. Pripremljen je iz unutarnjeg lista biljke. Pakira se u Tetra Pak sa šest reciklažnh slojeva koji je izdržljiviji ( u transportu ) od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.