Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/clubzdra/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Forever Active HA - vraća pokretljivost zglobova - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever Active HA – vraća pokretljivost zglobova

Forever Active HAje dodatak prehrani koji vašim zglobovima vraća pokretljivost, a ujedno hidratizira kožu i vraća joj mladenački izgled. Active HA sadrži jedinstveni oblik niskomolekularne hijaluronske kiseline (HA), đumbir i kurkumu koji zajedno podmazuju vaše zglobove, a vas ponovno vraćaju u pokret!

U ljudskoj je prirodi kretati se. U dalekoj prošlosti ljudi su se kretali da bi ulovili hranu i preživjeli. I mala djeca znaju da je kretanje zdravo. No s vremenom se naš organizam istroši, mišići počnu boljeti, a zglobovi škripati.

Ne, ulijeniti se i prihvatiti sjedalački način života nije dobro rješenje. Trebate podmazati svoje zglobove i vratiti se kretanju.

Srećom tvrtka Forever Living ima rješenje za ljude koji vole biti u pokretu –  Active HA.

Hijaluronska kiselina 

Hijaluronska kiselina (HA) posebna je bjelančevina koju proizvodi naš organizam. Starenjem organizam proizvodi sve manje hijaluronske kiseline. Zbog toga se tekućina slabije veže pa zglobovi počinju “škripati”, a koža nalikovati suhoj šljivi.

Donedavno se HA ubrizgavala injekcijom jer ju naš probavni sustav nije mogao apsorbirati u prirodnom obliku. Zahvaljujući INJUV procesu obrade, hijaluronska se kiselina od sada može koristiti i oralnim putem. Dovoljan unos HA podmazuje zglobove, ublažava bolove u mišićima te omogućava pravilnu hidrataciju kože.

Stoljećima su kineski travari koristili đumbir i kurkumu kao pomoćna sredstva za normalnu funkciju zglobova. Uz pomoć molekula hijaluronske kiseline, đumbirovog ulja i kurkume Forever Active HA će vam pomoći da vaš organizam opet radi kao dobro „podmazan stroj”.

Forever Active HA

  • sadrži jedinstven oblik hijaluronske kiseline niske molekularne mase, đumbir i kurkumu
  • podmazuje zglobove i ublažava bol
  • hidratizira kožu

Sastav:

  • injuv kompleks hijaluronske kiseline 80 mg*
  • đumbirovo ulje 50 mg*
  • kurkuma u prahu 50 mg*
  • sojino ulje, želatina, glicerin, žuti pčelinji vosak, maltodekstrin, pročišćena voda, cinkov oksid i lecitin

 

Pakiranje:60 gel tableta

Doziranje:1 tableta, 2 puta na dan

Trgovina

Forever Active HA naruči na ovom linku.

CIJENA: 317,93 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.