Forever Aloe Sunscreen - krema za sunčanje - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever Aloe Sunscreen – krema za sunčanje

Forever Aloe Saunscreen krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30

Sve se čini ljepše kada Sunce svane, ali njegove blagodati, ali njegove blagodati donose vlastiti oblak. Današnjim spoznajama o opasnostima prekomjernog izlaganja Suncu u potrazi smo za najkvalitetnijim proizvodima za zaštitu kože od Sunca.

Forever Aloe Saunscreen vam pruža upravo to. Kombinacijom moderne znanosti i prirodnih sastojaka ovo djelotvorno sredstvo za sunčanje umiruje, podmazuje, vlaži i štiti kožu od štetnog utjecaja sunčevih zraka i vjetra.

Sa zaštitnim faktorom 30, Forever Aloe Sunscreen odbija UVA i UVB sunčeve zrake, dok istodobno ovaj mek i lakorazmaziv losion od čistog stabiliziranog gela Aloe Vere pomaže u očuvanju prirodne vlage.

Ova snažna, vodootporna formula zadržava svoj faktor zaštite i 40 minuta nakon dodira sa vodom i ima dvostruku zaštitu za vreme i nakon sunčanja.

Upotreba: Nanesite na sve otkrivene delove tela 15 – 30 minuta pre izlaganja Suncu. Ponovite to kada osetite da je koža suva, ili nakon 40 minuta posle svake aktivnosti u vodi

Trgovina

Forever Aloe Sunscreen naruči na ovom linku.

CIJENA: 181,96 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.