Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/clubzdra/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Forever Balancing Toner - smanjuje vidljivost pora - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever Balancing Toner – smanjuje vidljivost pora

Forever Balancing Toner osvježava, hidratizira i balansira pH vrijednost kože. Istovremeno smanjuje vidljivost pora. Jedinstvenu kombinaciju ekstrakta algi i natrij hijalurona vlaži i omekšava vašu kožu. Osim toga, ekstrakt krastavca pomaže u teksturi i natečenosti kože.

Osvježava, smiruje i rehidrira

 

Je li vaša koža potrebna nešto više nakon čišćenja? Osigurajte da se sve prljavštine i nečistoće isperu, minimiziraju vidljivost pora i povećaju dodatnu hidrataciju primjenom balansiranog tonera između čišćenja i vlaženja.

Forever Balancing Toner pruža jedinstvenu kombinaciju ekstrakta algi i natrij hijaluronata. Kada se kombiniraju, ti snažni sastojci vlaže i omekšavaju vašu kožu kako bi poduprli mladenačku nježnu kožu. Dodali smo ekstrakt krastavca kako bi se ublažio i osigurao dodatnu hidrataciju. Krastavci mogu poboljšati ton vaše kože, a također sadrže i ligane koji mogu pomoći u teksturi i natečenosti kože.

Ekstrakt bijelog čaja bogat je antioksidansima s visokim polifenolnim sadržajem koji djeluje s visokom koncentracijom aloe da uravnoteži fluktuacije kože i pomaže u borbi protiv slobodnih radikala.

Kako bi se dodatno nadopunila ova moćna formula, koristili smo hialuronsku kiselinu, koja još nazivaju “molekularna spužva” zahvaljujući svojim svojstvima koja privlače vodu.

Dodavanje Forever Balancing Toner u svoju rutinu za njegu kože učinit će značajnu razliku u osjećaju vaše kože, kao i izgledu i pomoći u podupiranju apsorpcije dodatnih hranjivih tvari koje se nanose na vašu kožu.

Sastojci:

 • Aloe Barbadensis sok od voća (stabilizirani Aloe Vera gel),
 • voda,
 • propandiol,
 • sorbitol,
 • 1,2-heksandiol,
 • ekstrakt Chondrus Crispus,
 • natrij hialuronat,
 • glicerin,
 • ekstrakt voća Cucumis Sativus,
 • Natrijevog laktata,
 • fitinske kiseline,
 • alantoina, kalijevog sorbata

 

Zaštitite kožu od slobodnih radikala ekstraktom bijelog čaja, bogatim antioksidansom i visokom koncentracijom Aloe kako biste uravnotežili razlike kože. Kombinacijom tih sastojaka dobili smo snažnu mješavinu koja nadopunjuje našu dnevnu rutinu u njezi kože.

Nanesite određenu količinu tonika na lice i vrat koristeći vatu ili tupfer. Koristit dva puta dnevno radi hidratacije kože i sužavanja pora.

SADRŽAj: 4.4 FL. OZ. (130 ml)
UPUTE

Nanesite veću količinu na lica i vrat nakon čišćenja pomoću pamučne kugle ili jastučića. Koristite dva puta dnevno kako biste umanjili pojavu pora i hidratizirati kožu.

OPREZ

Izbjegavati dodir s očima. U slučaju iritacije očiju temeljito isprati vodom. Ako se iritacija nastavi, prestanite koristiti i posavjetujte se s liječnikom.

Trgovina

Forever Balancing Toner naruči na ovom linku.

CIJENA: 190,35 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.