Forever Artic Sea - za zdravlje srca i krvnih žila - Club Zdravlja

Forever Artic Sea – za zdravlje srca i krvnih žila

Forever Artic Sea je vrhunski prehrambeni dodatak proizveden korištenjem najnovijih istraživanja u zdravstveno važnom području prehrane. Kombinirajući Omega-3 s Omega-9 masnim kiselinama, tijelu osiguravamo uravnotežen dodatak prehrani koji podupire zdravu razinu kolesterola u krvi i triglicerida.

Forever Artic Sea je revolucionaran proizvod u smislu balansa sastojaka između  biljnih i ribljih ulja pa je tako dobivena najveća iskoristivost svake od njih. Omega-3 je bitna polinezasićena masna kiselina pronađena u lososu i drugim plodovima mora, dok je Omega-9 nezasićena masna kiselina koja se nalazi u biljnim proizvodima poput maslinovog ulja.

Svaka kapsula sadrži 225 mg EPA i 150 mg DHA te isto toliko oleinske kiseline.  EPA i DHA  su značajne za ispravne funkcije krvotoka. Nužno su potrebne za razvoj i zdravlje očiju, mozga, te podupiru pravilno funkcioniranje zglobova.

Kao najčešći uzroci smrti navedene su bolesti srca i krvnih žila. Faktori rizika široko su poznati. Među njima predvode loše prehrambene navike, konzumiranje velikih količina hrane bogate mastima i visoka razina kolesterola u krvi.

Iako je preporuka liječnika da se u prehrani upotrebljava hrana sa što manje masti, neke su vrste masti (nezasićene masne kiseline) čak neophodne igrajući važnu ulogu u zaštiti od mnogih bolesti. Navest ćemo nekoliko sustava u kojima je neophodna pomoć esencijalnih masnih kiselina: bolesti krvožilnog sustava, živčanog sustava, tumora, dijabetesa i dr.

OMEGA-3: Važna uloga Omega-3 masne kiseline otkrivena je istraživanjem gdje je ustanovljeno da Eskimi imaju vrlo rijetke kardiovaskularne probleme, a njihova se prehrana u osnovi sastoji od morske ribe. Morska ulja sadrže u velikim količinama EPA i DHA (nezasićene masne kiseline). One potječu iz morskih biljki i algi, a lancem prehrane ugrađuju se u tijela riba i sisavaca.

OMEGA-9: Nalazi se uglavnom u djevičanskom maslinovom ulju koje predstavlja osnovu u mediteranskoj prehrani. Ta nezasićena masna kiselina ima izvrsno svojstvo snižavanja razine kolesterola u krvi.

 

PRIMJENA:

  • Srce i krvne žile – snižava visoki krvni tlak, pomaže kod aritmije, djeluje na bolju cirkulaciju, smanjuje kolesterol i trigliceride, povećava elastičnost eritrocita, smanjuje ovapnjenje vena i krvnih žila u srcu, spriječava nastanak tromba.
  • Tumori – spriječava nastanak metastaza, zaustavlja diobu zloćudnih stanica, najviše pomaže kod tumora jetre, gušterače, debelog crijeva, dojki, prostate i leukemije.
  • Reumatske bolesti – znatno smanjuje bolove i razinu upale.
  • Živčani sustav – pojačava aktivnost mozga, poboljšava vid, olakšava progres kod anoreksije, spriječava ili umanjuje depresiju, smanjuje simptome glavobolja i migrena, povećava koncentraciju, smanjuje neuro napetosti.
  • Kožne bolesti – smanjuje simptome ekcema, dermatitisa, suhe kože, psorijaze, infekcije uzrokovane padom imuniteta kao posljedice stresa, cvjetanje i opadanje kose.
  • Dijabetes – pomaže u održavanju normalne koncentracije šećera u krvi.
  • Imunološki sustav – pojačava imunitet u borbi s alergijom, astmom, te kod ostalih autoimunih oboljenja.
  • Ginekološki problemi – olakšava simptome predmenstrualnog sindroma, smanjuje bolove kod menstruacije, smanjuje razne negativne pojave  i simptome klimakterija.

Trgovina

[elementor-template id=”6519″]