Forever CardioHealth s CoQ10 - za srce koje puca od zdravlja - Club Zdravlja

Forever CardioHealth s CoQ10 – za srce koje puca od zdravlja

Forever CardioHealth s CoQ10 je specijalna formula načinjena tako da se lako rastopi u Aloe Vera Gelu i osigurava tri dodatka prehrani koja su važna za krvožilni sustav. On održava zdravu razinu homocisteina, predstavlja izvor koenzima Q10 koji potiče bolji rad stanica i osigurava antioksidante koji su važni za rad srca. Svi ovi sastojci zajedno potiču zdravlje krvožilnog sustava.

CoQ10 

CoQ10 enzim je koji proizvodi ljudski organizam, a neophodan je za funkcioniranje stanica, uključujući stanice srca i krvnih žila. Koncentracije CoQ10 opadaju starenjem kada nam je najviše potreban. CardioHealth od Forever Livinga potiče pravilnu funkciju krvožilnog sustava i pomaže održavanju zdrave razine homocisteina u krvi.

Zaštite srce i krvožilni sustav 

Uz CoQ10, CardioHealth potiče pravilnu funkciju krvožilnog sustava i pomaže održavanju zdrave razine homocisteina u krvi. Poznato je da vitamini B koje sadrži Forever CardioHealth, a to su vitamini B6, B12 i folna kiselina pomažu da se razina homocisteina održi na normalnim vrijednostima. To pomaže održavanju normalne funkcije srca i krvnih žila. Forever CardioHealth također sadrži i ekstrakte ljekovitih biljaka (sjeme grožđa, đumbir, bosvelu i list masline) za koje je u studijima potvrđeno da se koristi u poboljšanju rada krvožilnog sustava. Svemu ovome dodali smo i minerale koji su korisni za rad srca: magnezij, krom, lecitin koji podmazuje krvne žile i mobilizira masnoće, te snažne antioksidante: vitamine C i E.

Ne oklijevajte, zaštitite svoje srce na vrijeme! Pomiješajte Forever CardioHealth s Aloe Vera gelom i popijte. I prestanite brinuti jer vaše srce je dobilo najboljeg čuvara na svijetu – Forever CardioHealth.

 

Forever CardioHealth s CoQ10

  • lako se rastvara u Aloe Vera gelu
  • sadrži CoQ10
  • sadrži ekstrakte ljekovitih biljaka, minerale, lecitin i vitamine te antioksidante
  • ostali sastojci: fruktoza, mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid
  • sadrži soju
  • čuva zdravlje srca i krvožilnog sustava

PAKIRANJE:

Ukupno 30 vrećica u pakiranju.

Neto: 3,5 grama.

 

 

Trgovina

Forever CardioHealth s CoQ10 naručite na ovom linku.

CIJENA: 246.41 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!