Forever CardioHealth s CoQ10 - za srce koje puca od zdravlja - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever CardioHealth s CoQ10 – za srce koje puca od zdravlja

Forever CardioHealth s CoQ10 je specijalna formula načinjena tako da se lako rastopi u Aloe Vera Gelu i osigurava tri dodatka prehrani koja su važna za krvožilni sustav. On održava zdravu razinu homocisteina, predstavlja izvor koenzima Q10 koji potiče bolji rad stanica i osigurava antioksidante koji su važni za rad srca. Svi ovi sastojci zajedno potiču zdravlje krvožilnog sustava.

CoQ10 

CoQ10 enzim je koji proizvodi ljudski organizam, a neophodan je za funkcioniranje stanica, uključujući stanice srca i krvnih žila. Koncentracije CoQ10 opadaju starenjem kada nam je najviše potreban. CardioHealth od Forever Livinga potiče pravilnu funkciju krvožilnog sustava i pomaže održavanju zdrave razine homocisteina u krvi.

Zaštite srce i krvožilni sustav 

Uz CoQ10, CardioHealth potiče pravilnu funkciju krvožilnog sustava i pomaže održavanju zdrave razine homocisteina u krvi. Poznato je da vitamini B koje sadrži Forever CardioHealth, a to su vitamini B6, B12 i folna kiselina pomažu da se razina homocisteina održi na normalnim vrijednostima. To pomaže održavanju normalne funkcije srca i krvnih žila. Forever CardioHealth također sadrži i ekstrakte ljekovitih biljaka (sjeme grožđa, đumbir, bosvelu i list masline) za koje je u studijima potvrđeno da se koristi u poboljšanju rada krvožilnog sustava. Svemu ovome dodali smo i minerale koji su korisni za rad srca: magnezij, krom, lecitin koji podmazuje krvne žile i mobilizira masnoće, te snažne antioksidante: vitamine C i E.

Ne oklijevajte, zaštitite svoje srce na vrijeme! Pomiješajte Forever CardioHealth s Aloe Vera gelom i popijte. I prestanite brinuti jer vaše srce je dobilo najboljeg čuvara na svijetu – Forever CardioHealth.

 

Forever CardioHealth s CoQ10

  • lako se rastvara u Aloe Vera gelu
  • sadrži CoQ10
  • sadrži ekstrakte ljekovitih biljaka, minerale, lecitin i vitamine te antioksidante
  • ostali sastojci: fruktoza, mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid
  • sadrži soju
  • čuva zdravlje srca i krvožilnog sustava

PAKIRANJE:

Ukupno 30 vrećica u pakiranju.

Neto: 3,5 grama.

Trgovina

Forever CardioHealth s CoQ10 naručite na ovom linku.

CIJENA: 246.41 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.