Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/clubzdra/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Forever Epiblanc - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever Epiblanc

Mnogi među nama sanjaju o tome da imaju sjajnu, glatku i čistu kožu. Živimo užurbano, stalno smo u gužvi i izloženi na milost i nemilost negativnim utjecajima prirode, a sve to uzrokuje pojavu bubuljica i mrlja na koži.

Jedinstvena formula Forever Epiblanca izričito je namijenjena da boju lica učini sjajnijom i izravna ton kože, istodobno pomažući da se smanje tamne mrlje po koži.

Naša 100%tno stabilizirana Aloe Vera izvrsna je baza za prirodne biljne ekstrakte, kao što su arbutin, kiselica i prirodni vitamin E koji kao rezultat sinergije daju ovaj izvrsni proizvod.

Forever Epiblanc najučinkovitiji je kada ga primjenimo izravno na tamne mrlje na koži. Preporučjue se primjena Forever Living Aloe Sunscreena zajedno s Forever Epiblancom tijekom dana.

Trgovina

Forever Epiblanc naruči na ovom linku.

CIJENA: 154,78 kn

 

NAPOMENA: Odaberete opciju GOST!

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.