Forever Infinite - za kožu meku poput kašmira - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever Infinite – za kožu meku poput kašmira

Forever Infinite je najnovija i najnaprednija linija protiv bora od Forever Livinga. Naša koža s vremenom gubi elastičnost i postaje suha i podložna stvaranju bora. Na proces starenja ne možemo utjecati, ali ga itekako možemo usporiti. Forever Infinite linija poboljšat će izgled vaše kože, vratiti joj ravnotežu, hidratizirati  te izravnati sitne linije i bore. Vaša će koža biti glatka i meka poput kašmira.

 

Najbolji prirodni sastojci u Forever Infinite liniji

 

Forever Infinite linija sadrži kombinaciju Aloe Vere i više od 15 sastojaka dobivenih iz prirode koji savršeno njeguju i obnavljaju vašu kožu. Forever Infinite brine o ljepoti kože iznutra i izvana vraćajući joj vlažnost i sjaj. Uz ovu revolucionarnu liniju vaša će koža izgledati mlađe i zategnutije.

Forever Infinite

Forever Infinite linija za njegu kože sastoji se od četiri snažne formule koje se nadopunjuju kako bi koži vratile mladolik i zdrav izgled.

 

Sredstvo za dubinsko čišćenje i hidrataciju lica

Sadrži ekstrakt jabuke, jabučne aminokiseline temasne kiseline kokosa koji nježno uklanjaju nečistoće s lica ujedno hidratizirajući kožu. Ovo blago sredstvo postavlja snažan temelj u daljnjoj borbi protiv starenja vaše kože.

 

 

 

Forever Firming SerumSerum za učvršćivanje kože 

Sadrži kinički testiran sastojak Trifluoracetil Tripepetide-2, peptid s tri aminokiseline koji koži vraća čvrstoću i vidljivo smanjuje bore. U kombinaciji s Aloe serumom te ostalim prirodnim sastojcima, vlaži kožu te ona postaje glađa i zategnutija.

 

 

 

Kompleks za učvršćivanje kože

Sadrži savršen spoj koncentrata francuske dinje, fitosteramida i morskog koji dubinski hidratizira kožu i zaglađuje dubinske bore. Ovaj vrhiunski proizvod sadrži i vitamin C koji poboljšava cjelokupno zdravlje, a posebice blagotvorno djeluje na izgled kože.

 

 

 

Krema za obnavljanje kože 

Sadrži više od 15 sastojaka koji se brzo upijaju u kožu čineći ju vlažnom i mekom na dodir. Nakon dugogodišnjeg istraživanja o nezamjenjivom učinku Aloe vere na kožu, Forever Living načinio je savršenu kremu za dubinsko obnavljanje kože koji sadrži Aloe Veru, antioksidante acai i šipak te mješavinu eteričnih ulja.

 

 

 

Možda ste mislili da poznajete Aloe, ali nikada do sada niste vidjeli ovakve efekte! Infinite by Forever™ ima za cilj pomlađivanje kože iznutra i izvana sa revolucionarnim formulama koje imaju zadatak hidratizirati kožu, smanjiti pojavu finih linija i bora i podignuti razinu kolagena kako biste se osjećali bolje i ljepše.

 

“Kraljice zaslužuju kraljevski tretman i zato razmazite sebe i svoju kožu Infinite linijom od Forever Livinga”.

 

Trgovina

Naručite Forever Infinite u našoj Web trgovini!

                       

                CIJENA: 1531,35 KN       Cijena s popustom: 1454,78 KN

NAPOMENA: Za ostvarivanje popusta od 5% potrebno je kliknuti na opciju NOVI KUPAC. 

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.