Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/clubzdra/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Forever F15 - Program za regulaciju tjelesne težine - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever F15 – Program za regulaciju tjelesne težine

Forever F15 – budite F.I.T

Bilo da ste već akativni, a ne vidite rezultate, ili želite poduzeti sljedeći korak na vašem putu reguliranje tjelesne mase, naš program Forever F15 je za vas!

Forever F15 je posebno osmišljen program koji vam pruža alate za zdraviji život i koji će vas voditi prema ostvarenju vašim ciljevima korak po korak.

Krenite dalje u svojem nastojanju da izgledate i da se osjećate bolje. Bez obzira na to jeste li početnik ili stručnjak, Forever F15 sadrži prehranu za početnike, naprednije ili napredne, kao i programe vježbanja koji Vam pomažu u Vašem napretku u tjelovježbi i regulaciji tjelesne mase.

Svaki od 15-dnevnih programa posebno je osmišljen kako bi Vam prenio znanje potrebno za inspiraciju te unošenje trajnih promjena s ciljem zdravijeg stila života i nastavka transformacije.

Paket F15 uključuje:

 

 

POČETNICI

Tjelovježba i posebna prehrana su vam novost? Počnite sa „F15 Beginner 1 i 2“, naučite osnove fitnessa uz prilagođene vježbe, temeljne pokrete i osnovne cardio vježbe. Postavite temelje uz jednostavne vodiče za prehranu, zdrave recepte, proizvode za održavanje težine i važne naputke za zdraviji život poput prednosti proteina i kako bolje osmisliti doručak.

SREDNJI STUPANJ

Već ste umjereno aktivni, ali želite unaprijediti svoju dnevnu rutinu? Preskočite početnički program i krenite sa „F15 Intermediate 1 i 2“ koji sadrži raspored dodataka prehrani sa našim omiljenim Foreverovim proizvodima koji služe održavanju tjelesne težine. Saznat ćete i zdrave recepte, dobiti upute za prilagođenu tjelovježbu, intervalne treninge i F.I.T. yogu. Forever F15 srednjeg stupnja pomoći će vam vidjeti promijenu u vašemu tijelu i pri izgradnji vretenastih mišića. Spoznajte prednosti vježbi s otporom i cardio vježbi visokog intenziteta kao i informacije koje će vam pomoći u trajnoj promijeni poput savjeta kako se oduprijeti želji za određenim jelima i važnost sna u procesu gubitka težine.

NAPREDNI STUPANJ

Za sve koji su već doista aktivni, ali su u potrazi za boljim programom koji će biti u skladu sa njihovim ciljevima tu je „Forever F15 Advanced 1 i 2“. Postignite veću mišićnu definiciju uz ciljane vježbe i napredne cardio koreografije sa uvidom u napredne koncepte kao što su prilagodba prehrane vašemu tipu tijela i shvaćanje prehrambenog trenutka koji će vam biti od velike pomoći.

Trgovina

Željeni Forever F15 paket naručite na linku u nastavku!


Ostvarite dodatnih 5% popusta

 

      CIJENA: 1383.28 KN               Cijena s popustom: 1314,11 KN


NAPOMENA: Za ostvarivanje popusta potrebno je kliknuti na opciju NOVI KUPAC. 

Popust se obračunava nakon predaje narudžbe prije plaćanja!

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.