Forever Lite Ultra s Aminoteinom - savršena zamjena za obrok - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever Lite Ultra s Aminoteinom – savršena zamjena za obrok

Forever Lite Ultra s Aminoteinom novi i poboljšani Forever Lite iz Forever Livinga. S manje ugljikohidrata i većim sadržajem proteina, Forever Lite Ultra s Aminoteinom sadrži 100% preporučenu dnevnu dozu (RDI) vitamina i minerala. Dostupan je u okusima vanilije i čokolade.

 

Zašto je Forever Lite Ultra s Amenitoinom bolji?

 

Forever Lite Ultra s Aminoteinom iskorištava kompletna pozitivna svojstva iz proteina soje. Znanstvenici su otkrili da sojini proteini imaju jedinstvenu prednost u odnosu na kombinaciju surutke i soje. Jedan od najboljih djelovanja soja proteina je u tome da snižava razinu kolesterola u krvi. Forever Lite Ultra sa Aminoteinom smanjuje rizik od srčanih oboljenja.

Sojin protein, kao visoko kvalitetan protein, zadovoljava povećanu potrebu profesionalnih sportaša i rekreativaca za proteinima tijekom napornih vježbanja na izgradnji misićne mase. Protein iz soje je biljni izvor proteina, odličan je za vegetarijance ili osobe alergične na životinjske proteine. Soja je moćna biljka koja sadrži esencijalne masne kiseline, vitamine, minerale i vlakna. Sadrži fitinsku kiselinu koja ima antioksidacijska svojstva i pomaže u sprječavanju nekih vrsta karcinoma te snižava razinu loših masti u krvi.

 

Što je Aminotein?

Aminotein je jedinstvena mješavina enzima specijalno “dizajniranih” da razgrađuju proteine (na aminokiseline kao osnovne sastojke) te na taj način omoguće pravilnu probavu i optimalnu apsorpciju aminokiselina.

 

Funkcija proteina

Proteini su građevne tvari jer predstavljaju strukturnu komponentu tijela i ulaze u sastav hormona, plazma proteina (albumin, globulin, fibrinogen), antitijela, vitamina (triptofan, niacin), kosti, zuba,hemoglobina i mišića (mioglobin). Proteini osiguravaju rast i obnovu stanica. Imaju važnu ulogu u metabolizmu: kao enzimi kataliziraju mnoge biološke i kemijske reakcije, a kao neurotransmiteri omogućuju prenošenje informacija do CNS-a feed back mehanizmom.

Održavaju acidobaznu i osmotsku ravnotežu (ako se smanji koncentracija proteina plazme smanjuje se i volumen krvi i dolazi do pojave edema). Imaju ulogu pufera (kada padne pH krvi (povišena kiselost) oslobađaju se aminokiseline i omogućavaju održavanje pH 7,35 – 7,45, tj. pH krvi u fiziološkim granicama. Obratno, kada se povisi pH krvi (smanjena kiselost) vezuju H i tako smanjuju pH). Velik su izvor energije (1g proteina = 4 cal). Pomažu detoksikaciju organizma (enzimi).

Za razliku od whey proteina Forever Lite Ultra s Aminoteinom hrani i gradi mišiće i po nekoliko sati. Neka istraživanja pokazuju da je i sedam sati nakon uzimanja razina aminokiselina u krvi ostala visoko. Pored toga, sprječava razgradnju i utiče na procese izgradnje mišićne mase.

Forever Lite Ultra s Amenitoinom

  • odličan dodatak prehrani bez ugljikohidrata
  • odličan okus
  • dvije mjesrice shakea osiguravaju 100% RDA vitamina i minerala
  • smanjuje rizik od srčanih oboljenja
  • pomaže pri izgradnji mišićne mase
  • snižava razinu kolesterola u krvi
  • pogodan za vegeterijance i osobe alergične na životinjske proteine

Trgovina

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.