Mrežni marketing - izvanredna poslovna prilika - ForeverZen - Club Zdravlja

Mrežni marketing – izvanredna poslovna prilika

Mrežni marketing je izvanredna poslovna prilika! No, ima tu puno više od samog posla. Kroz mrežni marketing imate priliku upoznati nove ljude, družiti se, putovati, naučiti mnogo korisnih znanja, ostvariti svoje osobne ciljeve, dugoročno financijski osigurati svoju obitelj i još mnogo toga…

Mrežni marketing je najperspektivnija grana ekonomije. Pruža vam brojne mogučnosti, možete ostvariti sve od najmanjih do najvećih ciljeva. Kao grana ekonomije, mrežni marketing postoji sedamdesetk godina.

Prisutan je u više od dvije stotine zemalja šitrom svijeta, a svoju priliku u ovom poslovnom modelu prepoznalo je više od sto milijuna ljudi širom svijeta. Način na koji funkcioniranja, mrežni marketing je izgradio na direktnoj prodaji, no uz brojne dodatne mogučnosti.

 

Globalni podaci o mrežnom marketingu
  • promet  koji se ostvari putem mrežnog marketinga iznosio je 180.521.000.000,00 američkih dolara
  • europski promet koji se ostvari putem mrežnog marketinga iznosio je 45 milijardi američkih dolara
  • hrvatski promet koji se ostvario putem mrežnog marketinga iznosio je 65 milijuna američkih dolara
  • u najtežim godinama svjetske krize i recesije prosječni godišnji rast mrežnog marketinga iznosio je čak 9%

U mrežnom marketingu najveći uspjeh ostvaruje se timskim radom i svim njegovim prednostima. U poslu nikad niste sami, imate punu podršku svojih sponzora i mentora.

U mrežnom marketingu postoji izvrstan sistem za edukacije kako bi svaka osoba mogla napredovati i naučiti nešto više o poslovanju i osobnom razvoju. Osim toga, timski rad nam omogućuje da izmjenjujemo iskustva i  korisna znanja s drugim članovima te na taj način napredujemo i gradimo sebe kao osobu i lidera i posao.

Taj posao prvenstveno radite za sebe i svoju obitelj. Svi članovi imaju potpuno jednake mogućnosti za uspjeh u smislu osnovnih uvijeta i pravila poslovanja, bez obzira koliko dugo radite posao mrežnog marketinga i gdje se nalaze u članskoj mreži.

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.