Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/clubzdra/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Forever Living marketing ukratko - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever Living marketing ukratko

Poslovna ponuda Forever Living-a sastavljena je na način da svatko može odabrati ono što želi, bez ikakvih obveza.

Prvenstveno, možete biti korisnici naših izvanrednih proizvoda. Pritom ostvarujete uštedu jer su proizvodi odmah 15% povoljniji za članove.  Članstvom u Forever Livingu štedite svoje vrijeme i novac.

Želite li proizvode za svoju osobnu potrošnju ili želite prodavati svojim prijateljima, poznanicima imate i tu mogućnost.

Želite li s Foreverom ostvariti stabilne redovite prihode, odabrati će te razvoj posla! Forever posluje po principu  mrežnog marketinga, a taj način poslovanja nudi vam dugoročan, stabilan posao od kojeg možete kvalitetno i bezbrižno živjeti.

Najvažniji način zarade bazira se na prometu vaše grupe, zovemo ga distribucijski bonus i kreće se od 20% do 33%. Provizija i bonusi isplaćuju se na vaš žiro račune redovito svaki mjesec, a na visinu svojih prihoda utječete upravo vi!

Kad govorimo o financijskim mogućnostima u Foreveru tada s ponosom kažemo da u ovom poslu u svakom mjesecu poslovanja možete zaraditi više nego u prethodnom. Ukratko gornja granica vaših prihoda ne postoji. Jer nakon što postignete najveći postotak distribucijskih bonusa, otvaraju vam se vrata svih naših dodatnih bonusa kojima možete višestruko povećati svoje mjesečne prihode.

Uistinu, mogućnosti su ogromne i na vama je da li će te ih koristi i koliko. Marketing plan je pažljivo osmišljen te prati svaki vaš napredak i nagrađuje vas brojnim  bonusima, poticajima i putovanjima za postignuti uspjeh u poslu.

Donijeli ste odluku? Čestitamo vam i želimo puno uspjeha u poslu!
Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.