Forever Vitolize Men dodatak prehrani za vitalnost muškaraca  - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever Vitolize Men dodatak prehrani za vitalnost muškaraca 

Forever Vitolize Men je snažan dodatak prehrani za vitalnost muškaraca, koji od sada sadrži još više hranljivih sastojaka, više biološki raspoloživih oblika hranljivih sastojaka te još više moćnih biljaka.

Prije ili kasnije, zdravlje prostate, postaje važan problem muškaraca iako je dob kada će se problemi pojaviti neodrediva.

U kombinaciji sa zdravom prehranom i vježbanjem, Forever Vitolize Men predstavlja prirodno riješenje za prirodno povećanje libida i pomoć zdravlju prostate.

Ova jedinstvena, jednostavna formula, osigurava veoma efkasnu mješavinu snažnih ljekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidanata koji pomažu održavanju normalnog protoka urina, potpomažu zdravu funkciju testisa i osiguravaju optimalno zdravlje prostate.

 

Autentična biljna mješavina

Forever Vitolize Men je sastavljen od autentične biljne mješavine koja sadrži saw palmetto, pygeumi sjeme bundeve. Svaka od ovih biljaka koristi se već stoljećima za očuvanje zdravlja prostate.

Ekskluzivna mješavina hranljivih sastojakaForever Vitolize Men također sadrži mješavinu hranljivih sastojaka posebno napravljenu i izbalansiranu da bude podrška zdravlju muškaraca i da potpomogne zdravu funkciju prostate.

Vitamini C, D, E i B6 su neophodni za zdravlje prostate. Ovi vitamini u kombinaciji su sa mineralima selena i cinka, za koje je otkriveno da imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate.

Kvercetin i likopen dodani su u pravilno izbalansiranim koncentracijama kako bi sa ostalim neophodnim hranjivim sastojcima osigurali potpunu podršku prostati.

Nov i poboljšan

Osim vitamina E, selena i likopena iz originalnog Forever Vitolize Men, dodati su još vitamin C, D i B6 u kombinaciji sa kvercetinom. Vitamini C, D i B6 su neophodni za zdravlje prostate i potrebni za stvaranje hormona.

 

UPOTREBA: Dvije mekane kapsule dnevno kao dodatak prehrani.

Trgovina

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.