Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/clubzdra/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Forever Vitolize Woman dodatak prehrani za vitalnost žena  - ForeverZen - Club Zdravlja

Forever Vitolize Woman dodatak prehrani za vitalnost žena 

Forever Vitolize woman je dodatak prehrani za vitalnost žena, posebno je pripremljena da zadovolji potrebe žena. Prirodna miješavina voća bogatog antioksidantima, ljekovitih biljaka, vitamina i minerala.

Neugodnosti vezane uz PMS, menopauzu ili neadekvatnu funkciju urinarnog trakta mogu biti povezane sa hormonskim promjenama ili specifčnim načinima prehrane.

 

Autentična biljna mješavina

Forever Vitolize Woman obuhvaća originalnu mješavinu biljaka uključujući jabuku u prahu, pasioru i schisandrine bobice. Svaka od ovih biljaka koristi se već stoljećima za postizanje hormonske ravnoteže i očuvanje cjelokupnog zdravlja.

Ove biljke se zatim kombiniraju sa klinički dokazanim djelovanjem ploda brusnice u prahu, pripremljenim po originalnom procesu koji pojačava korisna prirodna svojstva čitave bobice brusnice. Jedinstvenim, patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja uslijed djelovanja želučane kiseline pa se na taj način hranjivi sastojci oslobađaju izravno u doljnjem dijelu želučanog trakta, gdje se probavljuju pomoću mehanizma odloženog oslobađanja.

 

Ekskluzivna mješavina hranljivih sastojaka

Forever Vitolize Woman sadrži i mješavinu hranljivih sastojaka koji su posebno dizajnirani i izbalansirani tako da daju potporu zdravlju žene i hormonskoj ravnoteži. Magnezij, vitamin C i vitamini Bneophodni su za proizvodnju hormona, a oni često nedostaju zbog stresa i lijekova koji se učestalo koriste, uključujući i kontracepcijske pilule i hormonsku terapiju.

 

Ovi vitamini kombinirani su sa patentiranim oblikom željeza i kalcija, dva minerala neophodna za zdravlje krvožilnog sustava i kostiju. Ovi hranljivi sastojci tako su izbalansirani da osiguravaju potpunu podršku.

UPOTREBA: Dvije mekane kapsule dnevno kao dodatak prehrani.

Trgovina

Napomena: Club Zdravlja je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustvu naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Preporučeni dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.